Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Jákob Zoltán bevallotta, mi az, ami igazán boldoggá teszi

Hamar felismerte, hogy egyáltalán nem a pénz az, ami boldoggá teszi az embert, az inkább csak hozzátesz a jó dolgokhoz.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jákob Zoltán népszerűsége töretlen, ezt bizonyítja az is, hogy az első könyvére rengetegen kíváncsiak. Több százan érkeztek és álltak sorba a budapesti luxushotel előtt, hogy találkozhassanak az üzletemberrel, illetve dedikálja nekik a könyvét.

Emellett a Nagy Ő című társkereső műsorban is szerepelt, ahol számos gyönyörű hölgy próbálta megnyerni őt magának. Ezt végül Bettinek sikerült elérnie, aki a műsor győztese lett, így folytathatja az ismerkedést a milliárdossal. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Mokka műsorában elmondta, egy ponton letért a boldog élethez vezető útról, s idő volt, míg visszatalált oda. „Én gyerekkoromban boldog voltam, aztán jöttek az elvárások, a megfelelési kényszer az iskolában és a munkában. Elveszítettem ezt a szabad életet, a laza, felhőtlen boldogságot. Most ezt én visszakaptam” – fogalmazott a műsorban, amiből a Blikk szemlézett.

Ezt követően arra utalt, hamar felismerte, hogy egyáltalán nem a pénz az, ami boldoggá teszi az embert. „Arra jöttem rá, hogy igaz az a mondás, hogy a pénz nem boldogít. Én láttam sok olyan gazdag embert, akik nem boldogok”. Majd Jákob Zoltán azzal folytatta:

„A hozzászokás és a telítődés előbb-utóbb elér mindenbe. Ezért van az, hogy sok gazdag hiába vesz bármit, nem lesz boldog. Ha van egy olyan mentalitásod, amivel keresed mindig az újat, az új impulzusokat, többfajta témakörön belül, jótékonyság, utazás, az mindig új örömet ad”.

Azt azonban hozzátette, bár ugyan a pénz nem alapozza meg a boldogságot, az élményekhez mégis hozzá tud tenni, hiszen a nyaraláson így több dolgot meg tud venni az ember, a jótékonykodáson pedig többet tud adni.