Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Több százan álltak sorba, hogy találkozhassanak Jákob Zoltánnal a könyvbemutatóján

Jákob Zoltán népszerűsége minden eddiginél nagyobb, és már most óriási siker lehet az első könyve, amit 300 embernek írt alá az esemény helyszínén.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán nemrég még A Nagy Ő-ben szerepelt, ami óriási kaland volt számára. Végül meghozta a várva várt döntést, melynek a végén Betti kapta meg a lehetőséget arra, hogy folytassa az ismerkedést a sikeres üzletemberrel.

A második helyezett Nati nagyon szomorú volt, és eleinte még beszélni sem akart a történtekről. Csalódottnak érezte magát, mert igazán szerette volna megismerni Zoltánt, viszont erre már nincs lehetősége. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Bettinek igen, akivel hónapokon át nem találkozhatott Zoltán, mert máskülönben kiderülhetett volna, hogy ki nyerte meg a versenyt. Ezt pedig nem engedhette meg magának a produkció, így a találkozások elmaradtak.

Azóta szerencsére már találkoztak, és ki tudja, mit hoz a jövő. Azt viszont már tudjuk, hogy Zoltán első könyve óriási sikernek ígérkezik, rengetegen voltak rá kíváncsiak, több százan érkeztek és álltak sorban a budapesti luxushotel előtt.

Összesen 300 dedikálást osztott ki, tehát hosszú estéje volt, de megérte, mert sok emberrel találkozhatott, akik felnéznek rá. A közös fotók sem maradhattak el, és mint mindig, jó volt a hangulat Zoltán körül.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.