Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Itt a következő fordulat Ronaldo és a Real Madrid között

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb hírek láttak napvilágot Cristiano Ronaldóról, aki állítólag visszavágyik Madridba, de ez nem menne olyan egyszerűen.

Az elmúlt napokban egyre több olyan hír lát napvilágot a sajtóban, hogy Ronaldo elhagyhatja a Juventust, és nyártól ismét a Real Madrid játékosa lehet, de a PSG, illetve a Manchester United, valamint az MLS-ben szereplő Miami is szívesen leigazolná a klasszist.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Egy nemrég megjelent hír szerint Ronaldo nagyon nyitott arra, hogy visszatérjen egykori sikerei színhelyére, amit a saját döntése részeként hagyott el pár évvel ezelőtt a Seria A kedvéért, miután a spanyolokkal mindent megnyert, és nem egy alkalommal.

Nem sokkal később a sajtóban már arról írtak, hogy Ronaldónak nem kevés pénzről kellene lemondania, ha valóban újra a Real Madrid játékosa akar lenni. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy ismét az aranylabdásról jelenjen meg egy hír, miután a COPE úgy tudja, hogy noha a madridiak szeretik és csodálják az egykori játékosukat, nem érdekeltek abban, hogy újra együtt dolgozzanak.

A Real Madrid továbbra is vizsgálja a csapat keretének átalakítását, és mivel inkább az érkezőkre összpontosítanak, mint a távozókra, sok név került bele a kalapba. A COPE jelentése szerint azonban Ronaldo nem szerepel a jelenlegi terveik között, ami sokak számára csalódást okozhat.

Melchor Ruiz információi szerint a Real Madrid nem látja értelmét annak, hogy a portugál klasszis három év után visszatérjen, és független attól, hogy közösen írtak történelmet, inkább a jövő játékosaira koncentrálnak, és nem a múltra, még akkor sem, ha Ronaldo a kora ellenére továbbra is őrületes tempóban termeli a gólokat.