Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Itt a következő fordulat Ronaldo és a Real Madrid között

Újabb hírek láttak napvilágot Cristiano Ronaldóról, aki állítólag visszavágyik Madridba, de ez nem menne olyan egyszerűen.

...svg content...Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napokban egyre több olyan hír lát napvilágot a sajtóban, hogy Ronaldo elhagyhatja a Juventust, és nyártól ismét a Real Madrid játékosa lehet, de a PSG, illetve a Manchester United, valamint az MLS-ben szereplő Miami is szívesen leigazolná a klasszist.

Egy nemrég megjelent hír szerint Ronaldo nagyon nyitott arra, hogy visszatérjen egykori sikerei színhelyére, amit a saját döntése részeként hagyott el pár évvel ezelőtt a Seria A kedvéért, miután a spanyolokkal mindent megnyert, és nem egy alkalommal. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Nem sokkal később a sajtóban már arról írtak, hogy Ronaldónak nem kevés pénzről kellene lemondania, ha valóban újra a Real Madrid játékosa akar lenni. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy ismét az aranylabdásról jelenjen meg egy hír, miután a COPE úgy tudja, hogy noha a madridiak szeretik és csodálják az egykori játékosukat, nem érdekeltek abban, hogy újra együtt dolgozzanak.

A Real Madrid továbbra is vizsgálja a csapat keretének átalakítását, és mivel inkább az érkezőkre összpontosítanak, mint a távozókra, sok név került bele a kalapba. A COPE jelentése szerint azonban Ronaldo nem szerepel a jelenlegi terveik között, ami sokak számára csalódást okozhat.

Melchor Ruiz információi szerint a Real Madrid nem látja értelmét annak, hogy a portugál klasszis három év után visszatérjen, és független attól, hogy közösen írtak történelmet, inkább a jövő játékosaira koncentrálnak, és nem a múltra, még akkor sem, ha Ronaldo a kora ellenére továbbra is őrületes tempóban termeli a gólokat.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.