Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Ezzel is számolnia kell Ronaldónak, ha vissza akar térni Madridba

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Amennyiben valóban vissza akar térni a portugál klasszis legnagyobb sikerei helyszínére, könnyen lehet, hogy sok pénzről kell majd lemondania.

Cristiano Ronaldo képviselői és a Real Madrid továbbra is tárgyalnak. A játékos vissza akar térni Spanyolországba és van esélye, hogy ez megtörténik, még ha a királyi gárda számára Mbappé és Haaland leigazolása az első. Ennek ellenére, ahogy az AS beszámol róla, mind az edző, Zinedine Zidane, mind a csapat legendája, Emilio Butragueno úgy nyilatkoztak, hogy van esély a visszatérésre.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A játékos már megkereste a Realt, hogy jelezze a szándékát, most a klubnak kell cselekednie. Hónapok óta tervezgetik átigazolási stratégiájukat a nyárra, ebben pedig egykori sztárjuk nem volt benne. Ha vissza akarják hozni, annak elsősorban gazdasági buktatói lesznek.

A Madrid évek óta ügyesen takarékoskodott, emiatt nem érintette őket a járvány okozta válság, mint más nagy klubokat. Ennek ellenére nekik is átszervezésre volt szükségük a veszteségek lenyelésére.

Ezen veszteségek egyike lehet Ronaldo, nem 25 milliós vételára, hanem a bére miatt. A Juventusnál 31 milliót keres évente, ezt a Real nem fogja tudni neki kifizetni, 25 millió fölé nem is tudnának menni – így is a legvaskosabb csekket ő kapná azonban.

Az AS információi szerint a borzalmas szezont futó Juve minden ajánlatot meghallgat. A BL-ből már a nyolcaddöntőben kihullottak, a Serie A-győzelem sem valószínű, Annak érdekében, hogy jövőre változtassanak, pénz kell, ennek beszerzésére pedig CR eladása a legnagyobb lehetőségük. Egyelőre még számolnak vele, de esélyes, hogy a megfelelő ajánlat beérkeztével elengednék.