Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Újabb nagy változás állhat be Cristiano Ronaldo karrierjében

A legfrissebb hírek szerint a portugál klasszis maximálisan nyitott a nagy visszatérésre, így nem biztos, hogy a Juventus játékosa marad.

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a portugál klasszis maximálisan nyitott a nagy visszatérésre, így nem biztos, hogy a Juventus játékosa marad.

Számos olyan pletyka kering a sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo távozás előtt állhat, különösen azok után, hogy ismét kiestek a Bajnokok Ligájából, ráadásul ideje korán. Az utóbbi időben főként a Real Madriddal hozták szóba, ahol már mindent megnyert, és nem is egyszer. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Már messze nem tartozik a fiatal játékosok közé, de a formája önmagáért beszél, mivel a jelenlegi szezonban a 34 meccsén 30 gólt lőtt, amivel továbbra is meghatározó játékosa a Juventusnak. Tavaly összesen 46 mérkőzésen lépett pályára és 37 alkalommal talált be a hálóba.

A spanyol MARCA arról jelentett, hogy a portugál aranylabdás elhagyná Olaszországot, ha a Real Madrid felhívná őt, és izgatott az esetleges visszatérése miatt a spanyol fővárosba, ahol egészen elképesztő eredményeket ért el.

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya azt mondta, ő biztosan nem engedte volna el Ronaldót, mivel a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, és vele több esélyük van a győzelemre. Zidane elismerte, hogy lehetségessé válhat Ronaldo visszatérése, és talán ez a nyár folyamán megtörténhet.

Hivatalos állásfoglalás Cristiano Ronaldo ügyében a Juventusnál

Ronaldo állítólag készen áll a költözésre a családjával, hogy visszatérjenek Madridba, ahol a szurkolók is rendkívül izgatottan várják őt. A Manchester United és a PSG lehet még esélyes arra, hogy leigazolja a klasszist, de úgy tűnik, hogy az elsődleges opciója a Real Madrid.

A Juventusnak 11 mérkőzése maradt hátra a Seria A aktuális szezonjában, és már nem az ő kezükben van a győzelem sorsa, mivel 55 pontot számolnak a harmadik helyen, míg az Inter 10 egységgel birtokol többet, ami nem kevés. Kettejük között az AC Milant találjuk 59 ponttal, de egy meccsel többet játszottak.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.