Újabb nagy változás állhat be Cristiano Ronaldo karrierjében

Fotó: Twitter/JuventusFC
not image

Hujber Dávid

2021.március.24 - 08:04

A legfrissebb hírek szerint a portugál klasszis maximálisan nyitott a nagy visszatérésre, így nem biztos, hogy a Juventus játékosa marad.

A legfrissebb hírek szerint a portugál klasszis maximálisan nyitott a nagy visszatérésre, így nem biztos, hogy a Juventus játékosa marad.

Számos olyan pletyka kering a sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo távozás előtt állhat, különösen azok után, hogy ismét kiestek a Bajnokok Ligájából, ráadásul ideje korán. Az utóbbi időben főként a Real Madriddal hozták szóba, ahol már mindent megnyert, és nem is egyszer.

Már messze nem tartozik a fiatal játékosok közé, de a formája önmagáért beszél, mivel a jelenlegi szezonban a 34 meccsén 30 gólt lőtt, amivel továbbra is meghatározó játékosa a Juventusnak. Tavaly összesen 46 mérkőzésen lépett pályára és 37 alkalommal talált be a hálóba.

A spanyol MARCA arról jelentett, hogy a portugál aranylabdás elhagyná Olaszországot, ha a Real Madrid felhívná őt, és izgatott az esetleges visszatérése miatt a spanyol fővárosba, ahol egészen elképesztő eredményeket ért el.

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya azt mondta, ő biztosan nem engedte volna el Ronaldót, mivel a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, és vele több esélyük van a győzelemre. Zidane elismerte, hogy lehetségessé válhat Ronaldo visszatérése, és talán ez a nyár folyamán megtörténhet.

Hivatalos állásfoglalás Cristiano Ronaldo ügyében a Juventusnál

Ronaldo állítólag készen áll a költözésre a családjával, hogy visszatérjenek Madridba, ahol a szurkolók is rendkívül izgatottan várják őt. A Manchester United és a PSG lehet még esélyes arra, hogy leigazolja a klasszist, de úgy tűnik, hogy az elsődleges opciója a Real Madrid.

A Juventusnak 11 mérkőzése maradt hátra a Seria A aktuális szezonjában, és már nem az ő kezükben van a győzelem sorsa, mivel 55 pontot számolnak a harmadik helyen, míg az Inter 10 egységgel birtokol többet, ami nem kevés. Kettejük között az AC Milant találjuk 59 ponttal, de egy meccsel többet játszottak.