Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Hivatalos állásfoglalás Cristiano Ronaldo ügyében a Juventusnál

A Seria A rekordere reagált a sok pletykákra, miszerint a portugál klasszis hamarosan távozhat Olaszországból.

...svg content...Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Régóta pletykálnak Ronaldo jövőjéről, aki még mindig nem tudott Bajnokok Ligáját nyerni a Juventusszal, noha ez volt a fő célja és a klub is elsősorban emiatt igazolta le. Számos hír, pletyka jelent meg a távozásáról, aminek elsősorban a pénzhez volt köze.

Több olyan pletyka is keringett odakint, miszerint Ronaldo fizetése túl magas a Juventusnak a válság idején, így készek tőle megválni. A csapat ügyvezető igazgatója, Fabio Paratici azonban most tiszta vizet öntött a pohárba. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„Eldöntöttük, hogy megtartjuk Cristiano Ronaldót.” – idézte a goal.com a Juventus szakemberét. A spekulációk közben nem állnak le, és főként Ronaldo magas fizetésével kapcsolják össze az esetleges távozását.

A portugál aranylabdás éves szinten 55 millió eurót keres, ami hatalmas összeg. Ennek ellenére a Juventus ragaszkodik ahhoz, hogy megtartják. Paratici a világ legjobb játékosának tartja Ronaldót, és közösen akarják elérni a célt.

„Van egy projektünk, amit a legutóbbi szezonban indítottunk el. Egy játék nem változtatja meg a nézeteinket vagy a stratégiánkat. Ezt a vonalat követjük, és nagyon elégedettek vagyunk az általunk elértekkel, emiatt tovább fogunk dolgozni azon, hogy fejlődjünk.”

Felvetődött, hogy Ronaldo visszatér a Real Madridhoz, esetleg a Manchester Unitedhez, de a PSG is az opciói között szerepelhet, akárcsak David Beckham klubja Miamiban. Ronaldo mellett Pirlo is bizalmat kapott a Juventusnál, amit ugyancsak megerősítettek.

„Lehet, hogy az emberek nem vették észre, mert folyamatosan nyertünk, de az évek során már nem egy változtatást hajtottunk végre, többször is csökkentettük a csapat életkorát a jövőbeli siker érdekében.”

A szakember kiemelte, ezen időszak alatt edzőket is váltottak, de mégis képesek voltak nyerni. „Amikor újjáépítesz, akkor előfordulhat, hogy nem sikerül mindent egyszerre megnyerni, de ez a folyamat része.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Gyengüléssel kezdte a napot a forint csütörtökön

Nem kezdte jól a napot a forint, ami összességében gyengült a főbb devizákkal szemben.