Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Isten házában készültek fotók Tóth Gabiról

Tóth Gabi számára továbbra is fontos szerepet játszik a hit, sokat köszönhet annak, hogy hisz Istenben.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi már annyi támadást kapott az élete során, hogy nem tudnak újat mutatni neki. Többek között azzal is vádolják, hogy nem hívő ember, csak megjátssza ezt az egészet, aminek kapcsán már nem egyszer reagált. Az énekesnő szép lassan megunta, hogy ezekre a támadásokra reagáljon, mert semmi sem változott.

Gabi nemrég nagyon határozottan üzent, kimondott olyan dolgokat, amiket eddig nem. Ez is annak az egyik előszele, hogy változáson megy keresztül, és Papp Máté Bence több mint jó hatással van rá, remek duót alkotnak együtt, és talán egy nap saját családjuk is lesz. Ez a jövő zenéje, Gabi tagadta, hogy jelenleg gyermeket várna. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ami biztos, elindult egy új úton, melynek része az a gyermektábor, amit közösen a szerelmével szervez. A háttérben már lehet jelentkezni, és mindenki abban bízik, hogy sikeres lesz a tábor, számos különleges programmal, mialatt a gyerekek napi szinten találkozhatnak majd Tóth Gabival.

Gabi, aki hétfőn Disney-slágereket énekelt a kislányának odahaza, megjelenésben is változtatott. Új frizurával vág neki a nyárnak, és egyre több ilyen fotót oszt meg magáról, ami tetszik a rajongóinak. Nem is oly rég egy szent helyen készültek róla fotók, ahol természetesen a kedvesével járt.

„Múltban és jelenben. Csodálatos fényekbe borult a Szentendrei Skanzen a hétvégére… nyugalom, béke, múlt, jelen, zene.” – üzent Gabi a bejegyzésében, akiről hamarosan azt is megtudhatjuk, fog-e szerepelni idén nagy műsorban a TV2-nél.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.