Íme José Mourinho válasza Jürgen Klopp panaszára

not image

Borbély Fanni

2020. november 26. - 23:17

Jürgen Klopp nemrég hangot adott elégedetlenségének, ugyanis komolyan nehezményezi a meccsek nagyon szoros ütemezését, sőt a műsorszolgáltatókat kritizálta, ugyanis úgy látja ez az ütemezés eredményezte több játékos sérülését is

Jürgen Klopp nemrég hangot adott elégedetlenségének, ugyanis komolyan nehezményezi a meccsek nagyon szoros ütemezését, sőt a műsorszolgáltatókat kritizálta, ugyanis úgy látja ez az ütemezés eredményezte több játékos sérülését is – írja az Independent.

José Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője mindezt úgy reagálta le, hogy ő már 16 évvel ezelőtt is szembesült a problémával, tehát alkalmazkodni kell. A koronavírus-járvány miatt a szezon is később kezdődött a szokásosnál és sajnos valóban össze kellett sűríteni a meccseket.

Klopp szerint a BL-mérkőzések ütemezése borzasztóan megterheli a játékosokat, melyeket hivatalosan a BT és a Sky közvetít. Mourinho úgy fogalmazott sajtótájékoztatóján, hogy mivel ő már 2004-ben csatlakozott a Premier League-be, amiről Kloppnak 2015 óta van tudomása, ő azt már 2004 óta tudja.

Mourinho azt is elmondta, hogy ennek egy megoldása van, mégpedig az, hogy alkalmazkodnak, ugyanis ez a helyzet nem fog változni a jövőben sem. Végül hozzátette, hogy a Liverpool még egy szerencsésebb helyzetben van, amiért a keddi napra került a mérkőzésük.