Clouds
21 Budapest
Dollár
373,27 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
454,77 Ft
Bitcoin
27,760 $

Ibrahimovic élesen kritizálta az argentin világbajnokokat az ünneplésük miatt

Milánó, 2020. január 3. Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án. A 38 éves Ibrahimovic nyolc év után visszatért a csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már játszott. MTI/EPA-ANSA/Matteo Corner
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Botrányoktól volt hangos a világbajnoki döntő utóélete, most Ibrahimovic is megszólalt az ügy kapcsán.

A drámai finálét követően leginkább az argentin kapust illették kritikával, aki kigúnyolta Kylian Mbappét az ünneplés közepette. Emiliano Martinez viselkedése Zlatan Ibrahimovicnál is kiverte a biztosítékot.

Soron kívül Összefoglaló videón a Real Madrid drámai veresége a Barcelona ellen

A svéd veterán legenda szerdán a France Internek adott nyilatkozatot, melyben elmondta, hogy bár Lionel Messire mindenki emlékezni fog, azokra már annál kevésbé, akik tiszteletlenül viselkedtek a döntőt követően.

“Messit a történelem legjobb játékosának tartják, biztos voltam benne, hogy világbajnok lesz” – mondta Ibrahimovic, aki abban is biztos, hogy Mbappé is ünnepelhet még világbajnoki győzelmet.

“Nem aggódom miatta. A többiek miatt aggódom Argentínában, mert ők már nem fognak nyerni semmit. Messi mindent megnyert, rá emlékezni fognak, de a többiek között vannak olyanok, akiket nem lehet tisztelni.”

Nem Ibrahimovic volt az egyetlen, aki kifejezte csalódottságát az argentinok ünneplése miatt, a korábbi francia válogatott Patrick Vieira is azt mondta, hogy “csalódott” Martinezben – írta az ESPN.