Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Máris lemondott Gattyán Megoldás Mozgalmának elnöke

Gattyán György Megoldás Mozgalma teljes átalakulás alatt áll, miután nem éppen úgy alakulnak a dolgok, mint azt tervezték.

...svg content...Fotó: Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom EP-listavezetője nyilatkozik a közmédiának, mielőtt szavaz az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a II. kerületi Bolyai Utcai Óvodában kialakított szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Bodnár Boglárka
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Huszár Viktor eddig elnökként tevékenykedett a Megoldás Mozgalom élén, de ez már a múlt, mivel úgy döntött, bejelenteni a lemondását. Azt mondja, mindig is fontosnak tartotta, hogy a politikusok vállalják a felelősséget az eredményeikért, és ennek megfelelően most pontosan ezt teszi.

Az EP-választások nem hoztak sikert számukra, visszaesést értek el a 2022-es választásokhoz képest, így már csak 0,4% a támogatottságuk, ami a lemondott elnök számára elfogadhatatlan. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Kedves MEMO-sok! Ezúton szeretném bejelenteni, hogy lemondtam a MEMO elnöki posztjáról. Mindig is fontosnak tartottam, hogy a politikusok vállalják a felelősséget az eredményeikért. EP listavezetőként sajnos a 2022-es választásokhoz képest visszaeső eredményt értünk el, 1,1%-ról 0,4%-ra csökkent a támogatottságunk, ami számomra elfogadhatatlan.” – olvasható a Facebookon.

Amiatt, hogy önazonos és hiteles maradjon, az a döntés született meg benne, hogy felajánlja a lemondását. Ettől függetlenül örökre memós marad, és természetesen figyelni fogja a Megoldás Mozgalom körüli ügyeket. „Ezért, hogy önazonos és hiteles maradjak, úgy döntöttem, hogy felajánlom a lemondásomat. Most mint MEMO elnök, talán az egyik utolsó hozzászólásomat látjátok, de mint memoalapító, én mindörökre memós maradok.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Mindent megteszek azért, hogy Magyarországon változás legyen. Köszönöm mindenkinek, aki 2022-ben és 2024-ben is ránk szavazott. Jó érzés tudni, hogy 80-90 ezer ember választotta a MEMO-t. A bizalmatokat köszönjük, folytatjuk tovább. Új energia kell, de mint MEMO-alapító, rám mindig számíthat ez a párt. Köszönjük szépen!”

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.