Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Az utolsó pillanatokban vesztette el a győzelmet Horvátország Albánia ellen

Úgy tűnt, Horvátország már megnyerte a meccset Albánia ellen, de jött a dráma a lefújás előtti pillanatokban.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horvátország nem kezdett jól az Európa-bajnokságion, méretes pofonba futottak bele a spanyolok ellen. 3-0-ra kaptak ki, és ez több mint józanító volt, mert a albánokkal szemben ezt már nem engedhették meg maguknak, és más szellemben léptek pályára szerda délután.

Miután Albánia is kikapott, az olaszok elleni vereség u tán ők is felszívták magukat. Egy abszolúte jó iramú, izgalmas meccset láthattunk a B-csoportból, ami csak még jobbá vált azzal, hogy Albánia a 11. percben megszerezte a vezetést, mellyel igencsak feladták a leckét Horvátországnak a második meccsen. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Sokáig küzdött és küszködött a horvát válogatott, majd Kramarić gólja meghozta az áttörést a 74. percben. Két perccel később pedig Gjasula egy rendkívül szerencsétlen jelenet végén a saját kapujába talált be. Amikor már mindenki elkönyvelte a horvátok győzelmét, jött az igazi dráma, ugyanis a hosszabbítás végén a korábban öngólt jegyző Gjasula kiegyenlített.

Ezzel nem kis szívességet tettek a spanyoloknak és az olaszoknak, ugyanis 3 ponttal állnak a csoport élén, addig Horvátország és Albánia 1 pontos, de még mindig van esélyük arra, hogy továbbjussanak a csoportból.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ne feledjük, 18 órától jön a Németország-Magyarország mérkőzés, ahol legalább ekkora izgalmak várhatóan. Minimum 1 pontra lenne szüksége Marco Rossi csapatának a reményhez, bár a győzelmet sem lehet kizárni a forgatókönyvek közül.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.