Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Hollywoodi mosolyt villantott Gáspár Evelin

Evelin minden apró részletre odafigyel, és ehhez az is hozzátartozik, hogy tökéletes fogsora legyen, amit sokan irigyelhetnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspáréknál mindig történik valami, és néha olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számíthattak. Ilyen volt a hétfői tűzeset is, amiről élő videót készített a családfő, aki nagyon dühös volt, és hangot is adott ennek.

Nem sokkal később Gáspár Bea fakadt ki a hivatalos Facebook oldalán, miután akár az egész házuk is leéghetett volna. Szerencsére időben észlelték a tüzet, és a tűzoltók gyors munkát végeztek, de nagy volt a riadalom. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Evelin próbál pozitív maradni, akinek szintén nincs túl könnyű időszaka, ugyanakkor nem szeretné, ha ez hatással lenne a követőire. Dicséretes tőle, hogy a lelki megpróbáltatások ellenére is őszintén képes mosolyogni.

ByeAlex egy igazi legendával kezdte gamer pályafutását

Mosolya több szempontból is olyan, mint egy hollywoodi sztáré, hiszen egyrészt hófehérek a fogai, mint egy reklámban, másrészt a fogsora teljesen egyenes. Ezt hívják hollywoodi mosolynak, amiért néha súlyos összegeket kell fizetnie az embereknek.

Ha azonban jó a genetika, akkor nincs más dolgunk, minthogy vigyázzunk a fogainkra, azokat rendszeresen mossuk, a megfelelő módon, a megfelelő fogkrémmel, és rendszeresen járjunk a különböző ellenőrzésekre.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.