Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hollywoodi mosolyt villantott Gáspár Evelin

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Evelin minden apró részletre odafigyel, és ehhez az is hozzátartozik, hogy tökéletes fogsora legyen, amit sokan irigyelhetnek.

Gáspáréknál mindig történik valami, és néha olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számíthattak. Ilyen volt a hétfői tűzeset is, amiről élő videót készített a családfő, aki nagyon dühös volt, és hangot is adott ennek.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Nem sokkal később Gáspár Bea fakadt ki a hivatalos Facebook oldalán, miután akár az egész házuk is leéghetett volna. Szerencsére időben észlelték a tüzet, és a tűzoltók gyors munkát végeztek, de nagy volt a riadalom.

Evelin próbál pozitív maradni, akinek szintén nincs túl könnyű időszaka, ugyanakkor nem szeretné, ha ez hatással lenne a követőire. Dicséretes tőle, hogy a lelki megpróbáltatások ellenére is őszintén képes mosolyogni.

ByeAlex egy igazi legendával kezdte gamer pályafutását

Mosolya több szempontból is olyan, mint egy hollywoodi sztáré, hiszen egyrészt hófehérek a fogai, mint egy reklámban, másrészt a fogsora teljesen egyenes. Ezt hívják hollywoodi mosolynak, amiért néha súlyos összegeket kell fizetnie az embereknek.

Ha azonban jó a genetika, akkor nincs más dolgunk, minthogy vigyázzunk a fogainkra, azokat rendszeresen mossuk, a megfelelő módon, a megfelelő fogkrémmel, és rendszeresen járjunk a különböző ellenőrzésekre.