Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

ByeAlex egy igazi legendával kezdte gamer pályafutását

Mindig jó nosztalgiázni, főleg ha a régi játékokról van szó, amik egykor meghatározóak voltak a játékiparban.

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig hálát adunk a sorsnak, hogy a 80-as években láttuk meg a napvilágot, akárcsak ByeAlex, aki júniusban lesz 37 éves. Külsőre meg nem mondaná az ember, hogy a híres énekes és dalszerző már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz.

Szóval hálásak vagyunk, amiért a játékipar legnagyobb fejlődését testközelből élhettük át, és olyan legendákkal játszhattunk a megjelenést követően, mint például a Doom. Az első rész még 1993-ban jött ki, és szinte azonnal történelmet írt. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Alex, aki nagy gamer és imád játszani, jól emlékszik azokra az időkre. Az azonban bennünket is meglepett, hogy sokkal később kezdett el játszani, mint az átlag. 12 éves volt, amikor rendesen nekifeszült a játékoknak, tehát 1996 óta űzi az ipart, és mi mással kezdett volna, mint a Doom!

Lélegzetelállító, hogy mennyire szexi ebben a bikiniben Geszler Dorottya

„Pár napja azt rendszereztem, hogy 12 éves korom óta milyen videójátékokat hajtottam. Az első a ‘93-as Doom volt pár évvel a megjelenése után. Az iskolai számítógépen toltuk az osztálytársaimmal, Fényeslitkében, akkor még senkinek se volt gépe otthon, a jobb módú arcoknak sem…”

„Épp most is Doom Eternal-t veretek sok-sok évvel később PS-en. Után jön annak a DLC-je! És ti?” – írta a posztjában az Instagramon.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.