Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

Ma este összecsap Hollandia és Franciaország az Eb-n, Mbappé visszatérhet

Lehetséges, hogy Mbappé is pályára lép a hollandok ellen az Európa-bajnokságon péntek este Franciaország színeiben.

...svg content...Fotó: EPA/JENS SCHLUETER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé csütörtökön már arcmaszkban edzett, ami erősen azt jelezheti, hogy készen fog állni a hollandok elleni meccsre, akár kezdőként. Nagy szükség lenne rá, és nemcsak amiatt, mert klasszis, hanem egyúttal a csapat kapitánya, annak vezére.

A franciák sem kezdtek túl jól, hiába gyűjtötték be a 3 pontot, és Mbappé sérülése, orrtörése elég aggasztónak tűnt. Közben kiderült, hogy Mbappé arcmaszkjának színén változtatnia kell a stábnak, mert az UEFA szabályai jelenleg tiltják azt, hogy bármilyen festés is felkerüljön az elemere. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Hollandia szintén győzelemmel nyitott Lengyelország ellen, bár valószínűleg a franciákkal szemben még nehezebb dolgok lesz. Este 21 órától láthatjuk a várva várt rangadót, ami reményeink messze több gólt hoz majd, mint a Spanyolország-Olaszország mérkőzés. Az M4 Sport élőben közvetíti az eseményeket, és hamarosan az is kiderül, mi lesz Mbappé sorsa.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.