Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Már lehet jelentkezni a TV2 új műsorába, itt a lehetőség

A TV2 ismét remek lehetőséget kínál azok számára, akik igazán bátrak, mernek nagyot lépni az életükben.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

A TV2 idén is számtalan műsort indít el, köztük újakkal is. A Séfek Séfe megkapta a megszokott új szezonját, aminek forgatásait nemrég fejezték be. Sokat nem pihent a stáb, így Ördög Nóra sem, mert már a Fülöp-szigeteken forognak a kamerák az Ázsia Expressz miatt, amire Krausz Gábor és Mikes Anna is igent mondott.

Már csak miattuk is érdemes lenne nézni a 2024-es évadot, viszont ne feledkezzünk meg arról sem, hogy többek között Stohl András és Tilla ugyancsak ott vannak a mezőnyben. Nem sokkal azután, hogy befutott Tilla gépe a szigetre, életet mentett, és ki tudja, milyen kalandokat élt át az elmúlt napokban. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Nóri igyekszik betekintést adni a kulisszák mögé, anélkül hogy a versezőket mutatnák, erre kényesen figyelnek, hiszen az adásrészek csak hónapok múlva kerülnek levetítésre, addig titokban kell tartani a részleteket. Ez eddig is ment, és most sem lehetnek gondok, mert tapasztalt a stáb, sokat dolgoztak együtt a műsoron.

Vannak még más népszerű műsorok is, például a Megasztár, mely hosszú idő után visszatár. A 18 év alattiak is jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 14. életévüket. Felfelé viszont nincs korhatár, nagyon kíváncsiak vagyunk az új mezőnyre, és természetesen a zsűrire, akik között biztosan lesznek egykori döntősök, győztesek.

Most a Házasság első látásra keres új szereplőket a következő évadához, miután a számok stimmelnek az emberek szeretik. Olyan embereket keresnek, akik a tudományra bíznák a párválasztást, ami izgalmas kockázatot jelent. Erre a linkre kattintva tudtok jelentkezni a műsorba, szóval hajrá, aki nyitott.