Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Háromnapi hideg élelmet osztogattak Szentkirályi Alexandráék Karácsony miatt a dugóban

Szentkirályi Alexandra ismét egy kreatívabb megoldással hívta fel a választók figyelmét arra, hogy valami nagyon nem stimmel a budapesti közlekedésben.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ha Szentkirályi Alexandrán múlna, már egy ideje biztosan nem Karácsony Gergely lenne Budapest főpolgármestere, aki ugyan a közvélemény-kutatások szerint továbbra is vezet a riválisai előtt, nem nyugodhat meg. Napról napra egyre többen pártolhatnak át Szentkirályihoz és Vitézy Dávidhoz, látván a problémákat.

Még mindig több mint egy hét van hátra a választásokig, és már Orbán Viktor miniszterelnök is szinte biztos abban, hogy Karácsonynak „bukovári” van, nem ő lesz a főpolgármester a következő években. A választók hozzák meg a döntést, de egy biztos, Magyar Péter semmilyen körülmények között nem támogatja Karácsonyt, és többek között egy gyalogos hidat is építene a parlament közelébe, majd visszaadná a Lánchidat az autósoknak. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Rengeteg terve lenne Magyarnak, ahogyan Szentkirályinak és Vitézynek is, többek között a közlekedési káosz megoldásához. A Fidesz jelöltje már távirányítós autóval is megmutatta, mi a helyzet jelenleg a főváros közlekedésében, és a legelső döntése az lenne, hogy kitenné Gyurcsány Ferencéket a Városházáról.

Szijjártó Péter külügyminiszter szintén Szentkirályi mögött áll, teljes vállszélességgel támogatja Karácsonnyal szemben, és nem érti, miért mutogat mindenki másra a főpolgármester, ahelyett hogy elismerné a hibáit. Szerintük semmit nem tett az elmúlt 4,5 év alatt Európa egyik legszebb és legnépszerűbb városában.

„Budapest + hétköznap + délután = dugók A fővárosi közlekedési káosz hajmeresztő méreteket öltött. A kora nyári hőségben vízosztásba kezdtünk, hogy a dugóban várakozó autósok araszolását megkönnyítsük. Néhány üveg víz és müzliszelet kevés ahhoz, hogy a közlekedési káoszt megoldjuk. Ahhoz először ki kell seperjük Gyurcsány embereit a Városházáról és le kell váltsuk Karácsonyt!” – üzent Szentkirályi a legújabb videójában.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.