Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Hangorkánnal, ugrálással és énekléssel ünnepelte a Manchester City a bajnoki címét

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City játékosai közösen figyelték az eseményeket, mivel pontosan tudták, benne volt a pakliban, hogy az Arsenal nem nyer a Nottingham Forest otthonában.

Azok, akik szombaton is a Premier League mellett tették le a voksukat, kicsit sem csalódhattak. Parádés gólokat láthattunk, és olyan eredmények is születtek, amikre nem feltétlen számíthattunk volna.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Liverpool hazai pályán nem bírt az Aston Villával, akik egészen a 89. percig vezettek. A Manchester United pedig Casemiro élete egyik legszebb góljával gyűjtötte be a 3 pontot, amivel szinte BL-indulónak mondhatják magukat.

Mindeközben az Arsenal a Nottingham Fores otthonában kapott ki, méghozzá úgy, hogy még csak gólt sem lőttek, ráadásul egy kiesés elől menekült csapatról beszélünk. A City viszont örült ennek, mert ezzel biztossá vált a bajnoki címük.

Nagy teher került le a vállaikról, így már csak a Bajnokok Ligája és az FA-Kupa döntőjére kell koncentrálniuk az Inter és a Manchester United ellen. Könnyen lehet, triplázni fognak, ami az első ilyen eredménye lenne a Citynek.

Guardiola sem véletlenül mondta azt, hogy még a Bajnokok Ligája sem lehet fontosabb a bajnoki címnél. A csapat együtt figyelte az edzőközpontban az eseményeket, majd jöhetett a nagy ünneplés.