Haalandot, édesapját és Raiolát a Barca elnökével kapták lencsevégre

Marcos Acuna, a Sevilla (j) és Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágó mérkõzésén Dortmundban 2021. március 9-én. MTI/AP/Martin Meissner
not image

Borbély Fanni

2021. április 1. - 15:13

Lencsevégre kapták, amint a norvég játékos Haaland, édesapja, valamint Mino Raiola megérkezett a barcelonai repülőtérre, ahol a Barcelona elnökével, Joan Laportával találkoztak.

Erling Haaland, a focista édesapja és a játékos ügynöke, Mino Raiola csütörtökön landolt a barcelonai repülőtéren, ahol a Barcelona elnöke, Joan Laporta várta őket. Ez a találkozó egészen biztosan nem a véletlen műve, így joggal feltételezhetjük, hogy valami hatalmas dolog van készülőben a fiatal játékos körül.

Ezek alapján, ha Haaland a Barca felé veszi az irányt, szinte borítékolható, hogy a klasszis csatár köré építenék fel a csapatot, akiért elképesztő a harc, az ifjú titán ugyanis még 21. életévét sem töltötte be, mégis a legnagyobb klubok versenyeznek érte.

A Barca financiális helyzete jelenleg lehetőséget nyújt a klubnak arra, hogy ajánlatot tegyenek Haalandnak, így tehát már csak a norvég csatár elhatározásán, és Raiola tárgyalási technikáján múlik egy igen jó ajánlat a Barcától, hogy Haaland átigazoljon a Dortmundtól.

Ez a fordulat döntő szerepet játszhat a Barca jövőjében, ugyanis nem csak Haaland átigazolásáról van szó, ezzel a lépéssel ugyanis egy kicsit masszívabb remény született arra vonatkozóan, hogy Messi is újra aláírjon a klubnál – írja az AS.