Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

További Hírek

Nem lehet egyszerű a világ legnagyobb repülőgépével manőverezni, és ezúttal úgy tűnik, hogy tényleg nem sikerült.

Fontolóra vették a Budapest Airport tulajdonosai, hogy hivatalos tárgyalások során eldöntik, érdemes-e eladni a repteret a magyar kormánynak.

Az Egyesült Államok kivonulásával ott maradt a nyitott kérdés, hogy vajon ki fogja őrizni a kabuli repteret és biztosítani ott a biztonságot.

Jelenlegi becslések szerint legalább 170 ember vesztette életét a kabuli reptéren történt robbantások során, valamint legalább 1330 ember megsebesült.

Továbbra is nagyon feszült a helyzet az afgán kabuli repülőterén, ahol a tálibok hatalomátvétele után az emberek kétségbeesve próbálják elhagyni az országot.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy repülőgépnek a Liszt Ferenc repülőtéren, méghozzá alapos ok miatt.

Négylábú barátaink szolgálatba állítása nem újdonság, most pedig a koronavírus-járvány során is hatalmas segítséget nyújtanak számunkra: a szimatoló kutyák nemsokára a repülőtereken állhatnak majd szolgálatba, hogy ezzel is segítsenek bennünket a koronavírus elleni harcban.

Lencsevégre kapták, amint a norvég játékos Haaland, édesapja, valamint Mino Raiola megérkezett a barcelonai repülőtérre, ahol a Barcelona elnökével, Joan Laportával találkoztak.

Dróntámadást hajtott végre egy szaúdi repülőtér ellen a jemeni huszi lázadócsoport, miután Rijád egy békemegállapodás tervezetét nyújtott be a szervezet vezetői felé.

900 millió eurós segítséget nyújthat a jövőben Németország a koronavírus-járvány okozta forgalom-visszaesés miatt bajba jutott repülőterek számára.