Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Egyre jobban tarthat a City Haaland elvesztésétől, közbeszólhat a Real Madrid

A Manchester City idei legfontosabb küldetése Haaland megtartása lesz az új szerződés aláírásával.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN EPA-EFE
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City egy teljesen új korszak előtt állhat, ha Guardiola valóban az utolsó szezonját tölti az angoloknál. A korábbi hírek szerint pontosan erre készül, így lehetséges, hogy ezt követően az egyik nagy válogatottat fogja irányítani, vagy esetlegesen kipróbálja magát a szaúdi ligában.

Minden idők legjobban fizetett edzője lehetne, ha igent mondana az egyik szaúdi ajánlatra. Tekintve, mekkora névről van szó, még az sem kizárt, hogy hasonló összeget kapna, mint amennyit Ronaldo keres játékosként a Közel-Keleten. Mivel Guardiola még mindig fiatalnak számít az edzők között, egyrészt azt is mondhatnánk, mindez korai a részéről, másrészt megtehetné, mert már mindent megnyert, amit csak lehetett. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Ez akkor lenne ideális opció számára, ha várna egy bizonyos állásra az egyik válogatottnál, és addig a szaúdi bajnokságban dolgozna horribilis összegekért cserébe. A szerződése hamarosan lejár Manchesterben, és a vezetőség igyekszik meggyőzni a folytatásról.

Hasonlóan fontos projekt a City számára Haaland megtartása, akinek van egy olyan záradék a szerződésében, mely már ezen a nyáron lehetővé tenné a távozását. Ez elég valószínűtlen, viszont, ha nem hosszabbít, egy év múlva sokkal érdekesebbé válhat a szituáció. Egy 175 millió fontot érő szerződésről van szó, így sok forog kockán.

A Sky Sports azt írja, a kontraktus 2027-ben jár le, melynek kapcsán Haaland a norvég TV2-nek azt mondta, két fantasztikus éve volt eddig Manchesterben, és még három van hátra. „Tényleg csak ennyit tudok mondani.” Pletykák szerint Haalandnak nagy vágya, hogy Spanyolországban éljen és a Real Madrid játékosa legyen, ahol V. Júniorral és Mbappéval alkothatna félelmetes triót a csatársorban.