Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Gyurcsány megnyugtatta az országot, csak PS4-kontrollert vásárolt

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök reagált egy cikkre, amiben azt írták, hogy új televíziót vásárol Dobrev Klárával.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc és családja nyaralni mentek, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznának. Sőt, mindketten posztolgatnak, legutóbb Dobrev Klára ment neki Orbán Viktor miniszterelnöknek, amivel taktikát váltottak, és nem mennek neki Magyar Péternek.

Legalábbis egy ideig, pedig a diszkós ügy jó téma lehetne számukra, mégsem használják ki. Egyelőre nem tudni, ennek mi az oka, de az biztos, hogy a család nem televíziót volt vásárolni egy nagyobb elektronikai boltban, ahol végül 20 ezer forintot költöttek, és azt is a gyermekükre. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A Blikk azt írta a cikkében, hogy Gyurcsány és Dobrev Zalaegerszegen jártak, hogy egy új tévét vegyenek maguknak. Természetesen a volt miniszterelnök is értesült a hírről, és tisztázta, hogy miről is van szó valójában, mert nem arról, amit sejtenek.

„Aha. Majdnem talált. Marci fiunknak vettünk 2 db ps4 controllert, darabonként 10 ezer forintért. Bár ebben a forróságban lehet, inkább ventilátort kellett volna venni.” – írta a posztjában Gyurcsány Ferenc, amiből kiderülhet, hogy a fia PS4-es konzolon játszik, bár ez még PC is lehet, mivel azzal is működik a kontroller.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.