Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
67,058 $

Egyre többen vetítik előre Gyurcsány Ferenc végleges visszavonulását

Minden eddiginél több olyan vélemény fogalmazódik meg arról, hogy Gyurcsány Ferenccel nincs jövője a DK-nak, de a baloldalnak sem.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter felbukkanása nagyon súlyos csapás volt a DK számára, ahol továbbra is Gyurcsány Ferenc diktál, aki a legutóbbi választási kudarc ellenére sem mond le. Sőt, hangsúlyozta, hogy visszatér, noha sokak szerint már rég nem kellene a politikában dolgoznia, és ártó a személye a baloldal számára.

A DK számai bezuhantak a Tisza Párt sikerével, és nehéz elképzelni, hogy mindez változzon a 2026-os országgyűlési választásokig. Dobrev Klára sem mondott le, akire ugyancsak hatással lehet a Gyurcsányt körülvevő gyűlölet, miután több mint megosztó a személyisége, de makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy politikus maradjon, hiába a megszerzett milliárdok. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Nagyon nehéz talpra állni, mikor az ember ekkorát bukik” – mondta az ATV Híradónak Republikon Intézet kuratóriumi elnöke, Horn Gábor. Szerinte ugyan meg lehet úszni a nagy bukásokat, mindenképpen következményekkel kell járniuk. „A választás előtt elbukott már a Gyurcsány-projekt.”

A szakértő azon a véleményen van, ha Gyurcsány eltűnik, és valóban lemond, az a jobboldal számára is nagy kérdés lenne, mert eddig rengeteg pénzt költöttek el a volt miniszterelnök karakterére. Ugyanakkor mivel Magyar Péter lett az új baloldal, valószínűleg ő kerül majd a középpontba ezekben a kampányokban, és Gyurcsány a múlt homályába vész.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Azt elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek személyi felelősségre vonások a Demokratikus Koalícióban, azt, hogy ez a személy, akit ebben felelősségre vonnak az Gyurcsány Ferenc legyen, azt viszont nem látom” – vette át a szót Nézőpont Intézet elemzője, Erdélyi Rezső.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.