Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Gyurcsány Ferenc a választási vereség után leszögezte, vissza fog térni (videó)

A politikus azt mondta, a felmerülő kérdésekre a válaszok később lesznek meg, ezeket majd ismerteti.

...svg content...Fotó: MTI/Purger Tamás
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc, a DK vezetője a hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent videóban úgy fogalmazott, miszerint „kár lenne nagyon cizellálni a dolgot, mert egyszerűen is meg lehet fogalmazni, vereséget szenvedtünk a múlt hét végén”. Majd a politikus vázolta, mi következik ezután. Mint mondta, a vereség után nyilvánvalóan jönnek olyan kérdések, hogy „Miért történt mindaz, ami történt? Miért szenvedtek vereséget? Kik a felelősök? Le fog-e valaki mondani bárki? Hogyan tovább?”.

Itt megjegyezte: a lemondások kapcsán legtöbbször nyilván az elnök neve merül ilyenkor fel. Ezt követően arról beszélt, hogy a politika bonyolult, ezen kérdések megvitatása is időbe telik. Neki persze van válasza egyik-másik kérdésre, de, mint mondta, ezután is a párt egységes véleményét és javaslatait szeretnék kommunikálni a választók felé. „Most is szeretnénk elkerülni, hogy azzal untassuk önöket, azt a vitát hozzuk létre, hogy mit gondolok én, mit a Molnár, mit a Dobrev, mit a Vadai, mit a Varga és nem megyek tovább”. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Ezeknek a beszélgetéseknek a közepén vagyunk, formálisan, informálisan, sokakkal, munkatársakkal, kollégákkal, választókerületi elnökökkel és mindenkivel, és jönni fog majd nyilván az elnökségi ülés, ahol ezeket összegezzük. Vigyázunk arra, hogy ahogyan közösen cselekedtünk, hogy közösen legyen majd véleményünk arról is, hogy szerintünk elrontottunk-e valamit úgy, hogy most másként csinálnánk, mert ez a fő kérdés” – mondta a pártelnök.

Elmondása szerint a válaszok később lesznek meg, ezeket majd ismerteti, de szerinte a választóknak a levont tanulságokat és azok eredményét „leginkább majd érezniük kell abból, ahogyan majd létezni fogunk, cselekedni fogunk, beszélni fogunk, amilyen politikánk lesz a jövőben”. „Úgyhogy vissza fogok jönni” – hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc a Facebook-videóban, amit az Infostart szúrt ki.

Korábban azt is megírtuk, hogy Márki-Zay Péter szerint Gyurcsány Ferenc nem akarja leváltani Orbán Viktort. Ezzel együtt azon a véleményen van, hogy a Demokratikus Koalíció vezetője már óriás teher a baloldal számára, mégsem távozik a politikából. De azt is gondolja, hogy a párt és a Fidesz a háttérben együttműködik egymással, vannak bizonyos egyeztetések, amit Dobrev és Gyurcsány kategorikusan tagad.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.