Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Győzike már Virág esküvői ruháját tervezi, Krisztiánt rendesen bekérdezték

Miközben Gáspár Győzi a házassági évfordulójukra jegyesfotózással lepi meg Beát, feltették a kérdést Krisztiánnak, hogy mikor kéri meg Virág kezét.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Virág párja, Krisztián gyakorlatilag már Győziéknél is családtagként érezheti magát, nagyon megkedvelték őt, és valóban egy rendes srácról van szó, aki az egyik főszereplője a LifeTV-n futó Van életünk című műsornak.

Győzike és Krisztián szinte mindenhova együtt járnak, többek között edzeni is, ahol néha konfliktusba keverednek egymással, de semmi komoly. Krisztiánt gyorsan bedobták a mély vízbe, mert nem sokkal azután, hogy bemutatkozott, megkérdezték tőle, hogy mikor lesz az esküvője Virággal. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Győzi erre azt mondta, nem bánná, ha a vírus után Virág kapna egy egyedi menyasszonyi ruhát, tehát Krisztiánnak már nem maradt túl sok ideje addig, hogy megejtse a leánykérést… „Odébb van még…” – reagált Krisztián.

„Amikor a közös esküvőnk szóba jött, akkor én azt éreztem Krisztiánon, hogy nem nagyon jött zavarba. Szerintem tökre örül ő is neki, csak nem meri megkérni a lányom kezét, pedig már itt lenne az ideje.” – mondta Győzike.

Krisztiánt tovább sokkolták azzal, hogy már Virág ruháját terveznék, Győzi nagyon hamar rá is pörgött a témára, és elkezdte magyarázni, hogy milyen legyen a ruha. Krisztián azonban meg van győződve arról, hogy az, amit Győzike akar neki, nem fog tetszeni.

Exatlon: Janka érdekes dolgokat osztott meg Franciskáról

„Ami az esküvői szalonban történt, hogy elbírná képzelni a lányát ebben a ruhában, az engem nem érintett nagyon kellemetlenül, most képzelődni lehet.”

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.