Exatlon: Janka érdekes dolgokat osztott meg Franciskáról

Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A drámai körülmények között kiesett Janka elárult pár érdekes dolgot a Franciskával való kapcsolatáról, de kitért Lillára és Lilkóra is.

Kegyetlen elbánt a sors Janka Exatlonjával, hiszen Danihoz és Franciskához hasonlóan egy rajta kívülálló ok miatt kellett elhagynia Dominikát, noha szintén az egyik legnagyobb esélyes lehetett volna.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A drámai bejelentést követően, amit Palik László tett meg, Janka Gelencsér Timivel beszélgetett egy könnyed interjú során. Három másik bajnok is szóba került, akik közül már csak egy van versenyben, aki Lilkó.

„Mindenkitől, viszont szerintem Lillától kaptam a legtöbbet. Ugye mi nagyon jóban lettünk itt a játék során. Sajnálom, hogy hamar kiesett és nem tudtuk folytatni közösen a játékot.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy kitől kapta a legtöbb szeretetet.

„Viszont Franci volt az, akivel órák hosszasan beszélgettünk a játék során, mindenről, nemcsak a játékról, hanem az élettapasztalatokról, és úgy gondolom, hogy hasonló utat jártunk be, nyilván nagyon felnézek rá, hiszen azért idősebb nálam, és mögötte ott van egy sportkarrier, egy családtapasztalat, egy bármi. Velük kerültem nagyon szoros kapcsolatba a játék során.”

Timi megjegyezte, hogy mielőtt Janka kidőlt volna a sorból, Lilkóval is elkezdett jóban lenni. „Igen, én is így gondolom. Ugye elment neki Franci, és jött Vivi akkor, meg a két új lány előtte. Nagyon megtaláltuk a közös hangot, nagyon sajnáltam Lilkót…”

Exatlon: a kihívók megint megszólták a bajnokokat a szurkolósuk miatt

„Kicsit úgy éreztem, hogy cserben hagytam, és nagyon tudtuk egymást húzni. Tényleg, az utolsó hetemet, amit bent töltöttem, stabilan támogattuk egymást, tudtunk is pontot hozni minden nap. Én is sokat tanulhattam tőle, hiszen ő nagyon stabil játékos volt, és a végére nagyon jó kapcsolatot ápoltam vele.”