Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

G.w.M. és Zalatnay Sarolta nagy dobásra készülnek

Egyelőre nem árultak el részleteket, de az énekesnő állította, hogy a végeredmény elképesztő lesz, amire megéri várni.

...svg content...Fotó: Zalatnay Sarolta énekel az 1967-68-as táncdalfesztivált felidéző showműsorban a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zalatnay Sarolta és G.w.M. még a Hal a tortán forgatásán lettek barátok, és már ott szóba került, hogy később közös projektbe kezdhetnének, bár akkor még semmi konkrét nem hangzott el. Most viszont kiderült, hogy valóban belevágtak a munkába.

„Nagyon hiszek a megújított örökzöldekben, különösen mióta DR BRS-sel összeraktuk a Várlak még feldolgozását, ami hét hónap alatt majdnem három és fél millió letöltést ért el. Márk hónapok óta mondogatja, hogy több hasonló zenei csemegére lenne szükség és most elkezdtük a közös munkát” Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

– árulta el a 75 éves legenda.

Majd hozzátette, arról egyelőre nem ejtenek szót, mely dalokhoz nyúltak hozzá, de elmondása szerint nem kérdés, hogy „iszonyat jó kis nóták vannak készülőben”, s ezt G.w.M. is megerősítette, aki állította, hogy kívülről fújja az énekesnő legtöbb slágerét – írta a Ripost.

„Cini hatalmas forma, aki nagyon nyitott az újra és az is tény, hogy a slágerei megérdemlik, hogy a fiatalok is imádják őket. Nos, azon dolgozunk, hogy ez így legyen”

– mondta a 26 éves rapper, miközben hozzátette, sok munka vár még rájuk, de nagyon élvezik, hogy együtt dolgozhatnak.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.