Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Görög Zita csodálatos ebben a bikiniben, egy igazán gyönyörű nő, fontos gondolatokkal

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 12:39

Görög Zita igazi értéket képvisel, amit ismét bizonyított, nagyon mély gondolatokat fogalmazott meg, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Zita azt mondja, volt már tökéletes a teste, és nem látta magát szépnek. Manapság ez már fordítva van, és minden nőnek azt kívánja a világon, hogy legyenek képesek elengedni az ezzel járó önutálatot, büntetést, illetve lemondást.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

„Volt tökéletes testem. És nem láttam magam szépnek. Most ez fordítva van. Kívánom minden Nőnek a világon, hogy el tudja engedni az ezzel járó önutálatot, büntetést, lemondást az élet fontosabb és szebb dolgaiért cserébe. Kívánom, hogy az önostorozás helyett Éljetek!”

„Mert az elfogadás tisztelet. Ha önmagukat nem becsüljük, milyen emberi kapcsolatok várnak ránk? Szükségünk van egy belső párbeszédre, nem csak monológra… Arra ébredtem rá, hogy amit sokáig szégyelltem, abban rejlik a valódi erőm. ( ezt egyszer egy mélyebb posztban)”

Kárpáti Rebeka bikiniben villantotta meg csodálatos alakját egy hajón

„Egyszerűbb lenne, ha a belső küzdelmeinket észrevennék, ha egy empatikus és segítőkész társadalomban nevelkedhetnének a gyermekeink. Ha mielőbb kimondhatnánk ami bánt, ami egyedivé, emberré tesz bennünket. Ha nem kellene szégyellnünk a testünk, a fejlődéssel járó személyiségbeli hibáinkat. Ha nem csak otthon, de bárhol vállalhatnánk az esendőségünk.”

„Ha nem anyagiakban és külsőségekben mérnék olyan sokan a boldogságot. Könyörgöm, a lányainkat tanítsuk már örömre! A fiainkat pedig megbecsülésre! Önmaguk és a Nők megbecsülésére”

„Hogy várhatnánk el tőlük mást, ha nem ezt a példát mutatjuk? Ha magunkat vagy másokat kritizálva nőnek fel? Ha egy nő, egy lány mértékegysége csak a megjelenése. A férfiaké pedig az anyagi biztonság megteremtése.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.