Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

VV Anett a Fókusznak: „Maga a csoda, hogy életben maradtam”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 5. - 20:27

VV Anett végtelenül hálás azért, hogy életben maradhatott, és tudja, ez nemcsak a szerencsén és a segítségen múlt, csodának tartja, hogy így megmenekülhetett.

Az, ami Anettel történt azon a bizonyos hajnalon egy teaszeánszt követően, több mint rémálom. Veszélyben volt az élete a súlyos sérülései miatt, amivel maximálisan tisztában van, így nem csoda, hogy hálás.

Soron kívül Dancing with the Stars 3: hihetetlen bejelentések, Kulcsár Edina, Rubint Réka, Csobot Adél is elindul

Mint arról korábban beszámoltunk, Anett nemrég elhagyhatta az őt ápoló kórházat, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Heteken át volt az intézmény vendége, de már a családja mellett pihenhet, és mindenki abban bízik, hogy teljesen felépülhet.

Anett a Fókusznak adott interjújában azt mondta, 10 percenként megköszöni az égieknek, hogy életben van, mert könnyen életét veszthette volna a súlyos balesetben. Csodának nevezte, hogy megmenekült, és több mint hálás ezért, hiszen tudja, ez az egész egészen másképp is végződhetett volna.

„Maga a csoda, hogy életben maradtam.” Amiatt is hálás, hogy ilyen jó orvosok közé került, akik gondoskodtak arról, hogy járóképes legyen, és ugyan hosszú rehabilitáció vár rá, pozitívan tekint előre, és örül, hogy kiengedték.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2