Dollár
396,83 Ft
Euró
403,42 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
23,450 $

Görög Zita csodálatos ebben a bikiniben, egy igazán gyönyörű nő, fontos gondolatokkal

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 12:39

Görög Zita igazi értéket képvisel, amit ismét bizonyított, nagyon mély gondolatokat fogalmazott meg, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Görög Zita mindig is egy szép és különleges nő volt, majd az idő múlásával egyre magasabb szintekre került. Jó látni azt, hogy vannak emberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a mentális és belső fejlődésre, miközben a külsejüket sem hanyagolják el.

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

Az egészséges életmód nemcsak a táplálkozásra és a sportra vonatkozik, ennél ez sokkal összetettebb és szerteágazóbb. Zita is egyre többet mutat meg a lelkéből, azokról a dolgokból, amik fontosak számára és eljutották azon szintekre, melyektől az ember komplexebbnek érezheti magát.

„Sok mindent tanultam az olasz nőktől. A tökéletes focaccia és pestó recepten kívül a valódi nőiességet. Lazaságot, eleganciát és a testünkkel szembeni tiszteletet.” – írta Görög Zita, egy igazi kortalan szépség, miközben a formáját nők milliói irigyelhetik.

VV Anett a Fókusznak: „Maga a csoda, hogy életben maradtam”

„Hogy nem kell kockhas a boldogsághoz. Őszinte leszek. Becsülöm azokat a csajokat, akik mindent megtesznek a testükért. De én nem vágyom rá. Sem a fájdalomra, a lemondásra, sem az insta testre. Egészségesen eszem, jógázom, meditálok, 20 éve nem ittam, csak koccintottam.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2