Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Újdonság jön a Google Play Áruházban

A későbbiekben már nem fognak sorban állni az alkalmazások, ha valaki többet is letöltene egyszerre közülük, hanem párhuzamos letöltéssel kerülnek majd fel a felhasználó eszközére.

Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Minden bizonnyal sokan belefutottak már abba a helyzetbe, hogy amennyiben több alkalmazást is szeretnének egyszerre letölteni, akkor azok szépen sorba állnak, és egymás után kerülnek az eszközre. Ám a legújabb hírek szerint változás várható ezen a téren: a Google Play Áruház 40.0.13-as verziójában már a párhuzamos letöltésre utaló kísérleti funkciókat fedeztek fel.

Az első próbák által az mutatkozott meg, hogy a megoldás hasznos, azonban vannak korlátai. A legfontosabb közülük talán az, hogy nem lehet az appokat párhuzamosan telepíteni az Alkalmazások és eszközök kezelése részben található alkalmazásfrissítéseknél, itt mindig csak egyetlen alkalmazás frissül – írja a HVG. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A másik megkötés, hogy alapértelmezés szerint csak két alkalmazás tölthető le egyszerre. Igaz, a tesztelő egy paraméter átírásával 2 helyett 5-re módosította az egy idejű letöltések számát, és így is működött a dolog, azaz várhatóan 2-nél több alkalmazás tölthető majd le egyszerre. Ám az még kérdéses, a Google bővíti-e a jövőben ezt a képességet a frissítéseknél is.

Korábban azt is megírtuk, hogy frissítette egyik legnépszerűbb szolgáltatását a Google: a Google új Drive frissítése gyorsabb videóletöltést és megújult keresési élményt ígér a mobilfelhasználóknak. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy lassulást, lefagyást és kék halált is okozhat a Windows 11 márciusi frissítése.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.