Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Gelencsér Timi virágos megjelenése igazi extra volt a Glamour-gálán

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egykori szépségkirálynő és modell, illetve műsorvezetőnő sem hagyta ki a lehetőséget, ott volt a 2023-as Glamour-gálán.

Azok, akik kilátogattak a Glamour-gálára csütörtök este, biztosan nem unatkozhattak. Ritkán látni ennyi sztárt egy helyen, mintha csak egy Oscar-gálán lennénk, ahol az ember hirtelen azt sem tudja, hova nézzen.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A hírességek igyekezték hangsúlyozni az egyedi karakterüket, és a divat egy tökéletes eszköz erre. L.L. Junior sem szerette volna kihagyni a lehetőséget, aki a fiatal párjával közösen érkezett meg a helyszínre.

Tóth Andinak sem ez volt az első ilyen gálája, és rendkívül csinos volt. Tolvai Reni ugyanazzal az autóval futott be az eseményre, mint a kolléganője, természetesen közös fotó is készült róluk.

Nehéz lenne választani a tervezések között, és inkább nem is tennénk, mert a divat mindig is szubjektív volt. Ez viszont sokkal nagyobb szabadságot ad a tervezőknek, akik szabadjára engedhetik a fantáziájukat.

Gelencsér Timi, aki szimplán tökéletes formában várja a nyarat, szintén ott volt a gálán. Ezúttal egy virágos szettben láthattuk viszont, ami ugyancsak remekül állt rajta, és nagyon jól érezhette magát az este folyamán.