Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Tóth Andi nagyon vagány szettje a Glamour-gáláról (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi is képviseltette magát a 2023-as Glamour-gálán, ami ezúttal is nagyon látványos és izgalmas volt.

Tóth Andi neve mindig jól forog a bulvársajtóban, akkor is, ha ezért semmit nem tesz. Egyszerűen az embereket érdekli, mi van vele, különösen most, hogy bejelentette, nem énekel többé, ami talán nem végleges.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Szikora Robi igyekszik meggyőzni az énekesnőt, hogy változtasson a döntését, bár egyelőre nem járt sikerrel. Sokan támogatják, bár ez valóban egy nem könnyű időszak, mivel fiatal, sikeres, egészséges, mégsem énekel.

Hogy mit hoz a jövő, nem tudni, de annyi bizonyos, Andi meg fogja találni a számításait a zene világában, akár más formában. Emellett továbbra is tagja a Sztárban Sztár zsűrijének, és ez a hétvége még különlegesebb lesz.

Rengeteg érdekesség vár a nézőkre, és természetesen Andi is átalakul, mint eddig minden alkalommal. A Glamour-gálán sem volt nehéz kiszúrni őt, egy fekete színű összeállításban köszönt be.

Lenyűgözően nézett ki, a fodrász és a sminkes is kitett magáért, akárcsak Kiss Márk. Az összhatás megvolt, és ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor csak kattintsatok erre a linkre a videókért, melyek korlátozott ideig érhetőek el.