Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Gáspár Zsolti elárulta, Győzike állapota olyan súlyos volt, hogy nem ismerte fel őt

Sőt, még az édesapját sem, ami jelzi, hogy időről időre milyen nehéz helyzetben van a sztár mentálisan. Zsolti az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt erről a LifeTV-nél.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike és Zsolti évtizedek óta egymás mellett lakik, gyakorlatilag egy fal választja el egymástól a két villát. Ennek ellenére mostanában a köztük zajló konfliktusok miatt nem túl gyakran látogatták meg egymást.

Zsolti úgy érzi, hogy a gyógyszerek a felelősök azért, hogy Győzike megváltozott, és olyanra is volt példa, hogy még őt sem ismerte fel. „Egy 38-as fal választ el minket, egy vakolat, egy tapéta, és ennyi.” – mesélte Péternek Zsolti a LifeTV kamerái között. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Kiderült, hogy az édesapjuknak vállalkozóként az volt a nagy álma, hogy a gyerekei egymás mellett lakjanak. Az utóbbi időben azonban egyre inkább nagyobbak ezek a konfliktusok a testvérpár között. „Voltak egy-két problémáink Győzivel, most is vannak, de nagyon-nagyon kamázom őt. Egy kicsit önfejű.”

Berki Mazsi a szemünk láttára alakult át bikinimodellé, tízes a teste

„Szedi ezt a kis bogyókat, abból kéne kicsit visszavenni, egyből jobb lenne neki a látása.” – folytatta Zsolti, aki szerint Győző napi 30 tablettát szedhet. „Vagy harmincat…” Adódik a kérdés, mi van, ha nem szedi be ezeket a tablettákat. Vannak elvonási tünetei?

„Vannak… akkor be kell zárni őt otthon. Bea bezárja őt otthon, muszáj. Akkor rohamai vannak neki, nem ismer meg embereket. Múltkor nem ismert meg engem, se apámat, csak úgy elment, és akkor mondom, eladnám a házat…”

Péter megkérdezte, miért nem Győző veszi meg? „Tárgyaltunk róla, sokallja az összeget.” – válaszolt azonnal Zsolti.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.