Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Gáspár Zsolti elárulta, Győzike állapota olyan súlyos volt, hogy nem ismerte fel őt

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sőt, még az édesapját sem, ami jelzi, hogy időről időre milyen nehéz helyzetben van a sztár mentálisan. Zsolti az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt erről a LifeTV-nél.

Győzike és Zsolti évtizedek óta egymás mellett lakik, gyakorlatilag egy fal választja el egymástól a két villát. Ennek ellenére mostanában a köztük zajló konfliktusok miatt nem túl gyakran látogatták meg egymást.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Zsolti úgy érzi, hogy a gyógyszerek a felelősök azért, hogy Győzike megváltozott, és olyanra is volt példa, hogy még őt sem ismerte fel. „Egy 38-as fal választ el minket, egy vakolat, egy tapéta, és ennyi.” – mesélte Péternek Zsolti a LifeTV kamerái között.

Kiderült, hogy az édesapjuknak vállalkozóként az volt a nagy álma, hogy a gyerekei egymás mellett lakjanak. Az utóbbi időben azonban egyre inkább nagyobbak ezek a konfliktusok a testvérpár között. „Voltak egy-két problémáink Győzivel, most is vannak, de nagyon-nagyon kamázom őt. Egy kicsit önfejű.”

Berki Mazsi a szemünk láttára alakult át bikinimodellé, tízes a teste

„Szedi ezt a kis bogyókat, abból kéne kicsit visszavenni, egyből jobb lenne neki a látása.” – folytatta Zsolti, aki szerint Győző napi 30 tablettát szedhet. „Vagy harmincat…” Adódik a kérdés, mi van, ha nem szedi be ezeket a tablettákat. Vannak elvonási tünetei?

„Vannak… akkor be kell zárni őt otthon. Bea bezárja őt otthon, muszáj. Akkor rohamai vannak neki, nem ismer meg embereket. Múltkor nem ismert meg engem, se apámat, csak úgy elment, és akkor mondom, eladnám a házat…”

Péter megkérdezte, miért nem Győző veszi meg? „Tárgyaltunk róla, sokallja az összeget.” – válaszolt azonnal Zsolti.