Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Berki Mazsi a szemünk láttára alakult át bikinimodellé, tízes a teste

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mazsi pár másodperc alatt több különböző ruhát mutatott be magán, amik közül a legszexibb nyilvánvalóan a bikini.

Napról napra egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy beköszöntsön a nyári időszak, és nagyon úgy fest, hogy „szabad nyarunk” lesz, ellentétben a tavalyi évvel, amikor a fesztiválszezont is le kellett fújni a vírus miatt.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Most sokkal jobbak a kilátások, még akkor is, ha a jelenlegi számok rosszabbak, mint eddig bármikor. Az egészségügyi rendszeren belül is mindenki azért szorít, hogy minél hamarabb következzen be a plató, és onnantól kezdve csökkenni fognak a számok.

Az ember hangulata is változik az egyre jobb időjárás miatt, és ezen a hétvégén ismét melegebb idő fogad bennünket, ugyanakkor jobb óvatosnak lenni, és kerülni a más háztartásban lévőket, hiszen egyelőre nincs elég beoltott.

Gáspár Zsolti elismeri, Győzike hátán mászott fel, de csak félig

Érdekes lesz látni, hogy miképpen alakul az idei bikinidivat, amit a sztárok fognak bemutatni nekünk. Minden évben rengeteg dögös képet osztanak meg magukról, félig-meddig diktálva a divatot, jó ihletet adván ezzel az embereknek.

Mazsi most egyszerre több ruhát mutatott be magán, és ha megállítják a felvételt, amikor a bikini van rajta, megnézhetitek a csodálatos, formás testét, mert neki már valóban nyári formája van. Káprázatosan néz ki a modell!