Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Gáspár Győző egy kabrió McLarennel jelent meg Budapesten (fotók)

Gáspár Győző imádja az autókat, legutóbb egy kabrió Mclarennel jelent meg, amiből nem lehet sok az országban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudhatjuk, hogy A Nagy Ő, Jákob Zoltán két újabb autót rendelt magának. A Lamborghinire sokat kell várnia, míg a McLaren hamarosan befuthat hozzá, így egy időre pihenőre mehet az új Ferrarija, amit nagyon szeret.

A legnagyobb durranás a Lamborghini lehet, amiből valószínűleg csak egy lesz Budapesten, és talán Magyarországon is, annyira új. Ugyan Gáspár Lacinak is van egy ilyen autója, az egy régebbi modell, míg Zoltán a legújabbra adott le rendelést, melynek ára könnyen 200 millió forint felet lehet. Soron kívül Galambos Lajos kórházba ment: hamar felismerték az emberek, szinte babusgatták

Győzike is imádja a szép autókat, a sportautók a kedvencei, és korábban szintén feltűnt egy McLarennel, még Salgótarjánban. Most Budapesten bukkant fel a csodaautó, amit valószínűleg mindenki megbámul az utcán, igen feltűnő darab.

Győző igyekezett kihasználni a lehetőséget, élvezni a McLaren életérzést, és természetesen a fotók sem maradhattak el. A Gáspár-család feje alig várta a nyári időszakot, hamarosan pedig kezdődnek a forgatások az új Győzike Show körül.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.

Így él Kovács László, az MSZP egykori elnöke az idősotthonban

Nemrég ünnepelte 85. születésnapját Kovács László egykori külügyminiszter, a szocialisták volt elnöke, akit egykori párttársa, Gurmai Zita személyesen köszöntött fel.