Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Gáspár Győzike nem hisz a szemeinek, Virág szerelme mindent tagad

Mostanában nem jön ki a lépés Győzikének, akit ezúttal az autója viccelte meg, noha nagyon jó hangulatban indult volna meg.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a LifeTV műsora, amiben már nem sokáig láthatjuk Berkiéket, hiszen elköszön tőlük a csatorna. Gáspár Győziék azonban maradnak, és még mindig nagyon népszerűek, gyakorlatilag minden ezt támasztja alá.

Már a „Van életünk” indulása előtt is sejthető volt, hogy Győziék hozni fogják a kötelezőt, és népszerűek lesznek, mivel egyrészt nagyon szórakoztatóak, másrészt velük mindig történik valami, megunhatatlan figurák. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Győzike, aki nemrég Zsolti feleségéről is mondott pár érdekes szót, épp egy bevásárlókörútra indult volna egyedül, amikor az autó nem indult, ráadásul a bal hátsó kilincs eltűnt. A sztár nem sokat ért az autókhoz, így azonnal riasztotta az egész családot.

Exatlon-Franciska tiszta vizet öntött a pohárba Ákost illetően

„Úgy nyitom ki, mint aki ért hozza.” – mondta a motorháztető felnyitása után, majd riasztotta a családot, hogy baj van. „Durrog a kocsi, durrog a kocsi.” – kiáltozta Győzike, amin Bea egyáltalán nem lepődött meg.

„Én egy cseppet sem lepődtem meg, mert Győző az olyan az autónak, mint molynak a molyirtó, tehát írtja.” – fogalmazott Bea, miközben Győzike azt gondolta, lehet, hogy más üzemanyagot tankolt az autóba, majd jött a kilincses sztori.

Szerinte Krisztián törte le a kilincset, aki mindent tagadott. „A szemem fusson ki Bea, ha én voltam! Ne hazudjál Krisztián, nekem te ne hazudjál.”

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.