A Blikk úgy tudja, a LifeTV elköszön Berki Krisztiántól, Hajdú reagált a Telexnek

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A lap tudomása szerint Berki Krisztián és a LifeTV külön utakon folytatják tovább, a tévé már nem forgat vele több adást.

Berki tavaly augusztus óta volt a csatorna egyik műsorvezetője a Bréking! című műsorban, és a Van életünk című realityben is szerepet kapott a csatornán, de most úgy tűnik, hogy ennek vége. A Blikk információja szerint nem forgatnak tovább vele.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

„A csatorna nem szeretne tovább dolgozni Berkivel: úgy tudjuk, ez az elhatározás érett egy ideje, hiszen korábban is felmerült, hogy megválnak tőle, így a döntés nem érhette váratlanul a hírességet.” – írja a cikkében a Blikk.

Ahogyan a lap is hangsúlyozta, amíg a bíróság nem mondja ki bűnösnek a sztárt, őt is megilleti az ártatlanság védelme. Kiderült az is, hogy a korábban leforgatott részek adásba kerülnek, ám a mai naptól kezdődően már nem forgatnak vele és feleségével, Mazsival sem.

Gáspár Zsolti féldisznóval a vállán érkezett meg Hajdúhoz, és valami drámai történt

Mazsi az előző héten egy hosszú videóban vette védelmébe férjét a buszos ügy kapcsán, ami hatalmas felháborodást váltott ki a kommentelők között. Sőt, a LifeTV új plakátjain sem szerepel Berki.

UPDATE: a Telex a cikkében már arról ír, hogy információjuk szerint belső feszültség miatt nem szerepel a jövőben többet Berki a LifeTV műsoraiban. Hajdú Péter, a televíziós csatorna a lapnak azt mondta, véletlen egybeesés, hogy a döntés ekkor került közlésre.

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága” – idézte Hajdút a Telex.