Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Ilyen csinosan kávézott és sütizett Gáspár Evelin (fotók)

Gáspár Evelin is kihasználta a remek időjárást, még azelőtt, hogy igen komoly lehűlés jönne, amire nem sokan számítottak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A legkisebb túlzással sem mondhatjuk azt, hogy panaszkodnánk az időjárásra, mert idén végre ideje korán köszöntött be a nyári idő. Már március végén nyárias idő fogadott bennünket, és azóta volt jó pár nap, amikor bőven 20°C felett volt a levegő hőmérséklete.

Ennek sokan örültek, köztük a hírességekkel, akiknél igencsak zajlik az élet. Nemrég jelentették be, hogy Valkusz Milán lett az X-Faktor egyik új mentora, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése. Nem mindenki örült ennek, már most kritizálják Milánt, aki azonban kész pályája legnagyobb kihívására. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Sarka Kata pedig a világ másik felén éli jelenleg az életét, miután ismét kiutazott az Egyesült Államokba, Miamiba. Egy hely, ahol az ember csak jól érezheti magát, és Kata formája gyakorlatilag abszolúte top. Kevés híresség és civil tudna versenyezni ezzel a formával Magyarországon, ami sokat elmond.

Gáspár Evelin is csinosan, trendin szereti élni az életét. Közelről mutatta meg a vasárnapi sminkjét, aminek sokan örültek, és nem kevés bókot kap, de a támadások sem maradhatnak el, sajnos ilyen világot élünk manapság. A közösségi média csak felerősítette ezt, nehezen lehet mit kezdeni ezzel helyzettel.

Evelin szeret kávézni, és a süteményeket sem veti meg. Trendin és csinosan ment el a kutyusával kávézni és sütizni, amiről felvételek is készültek, és mint mindig, most is megadta a módját. Valószínűleg a nyári szezon ideje alatt még több tartalomra számíthatunk Evelinről, aki nagy formában várja az igazi nyarat.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.