Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Galambos Lajos nem akarja letölteni a börtönbüntetését

Fotó: Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hangsúlyozta, nem megúszni akarja a börtönt, hanem rendezni az ügyet, de egyelőre nem úgy fest a helyzet, hogy nem kell bevonulnia.

Galambos Lajos Hajdú Péternek is interjút adott a helyzetéről, miközben kicsordultak a könnyei. Folyamatosan azon dolgozik, hogy felmentsék, vagy sokkal enyhébb ítélet kapjon, mert jelenleg ez több mint 3 év börtönt jelent számára.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Nem kapott túl jó híreket a sztár, miután elutasították a halasztási kérelmét, és készek a büntetésének ideje alatt kezelni a betegségét. Lajcsi egyelőre odakint van, és nem tudni, hogy ez meddig marad így.

Hangsúlyozza, nem akarja megúszni a börtön, csak rendezné az ügyet. Hozzátette, nem akarja letölteni a büntetését, mivel nem sokan vannak, akik ilyesmit akarnának, vagy börtönbe mennének.

„Én nem megúszni akarom a börtönt, rendezni akarom ezt az ügyet. Nyilván nem akarom letölteni, ki az a hülye, aki ilyet le akar tölteni, vagy be akar menni?” – idézte a Bors Lajcsit a beszélgetés után.

„De azért nem a pokolba megyek, hanem oda, ahonnan vissza lehet jönni. De ha valami miatt kapok egy olyan rohamot, amit nem élek túl, akkor onnan nem lehet visszajönni. Ezt kell majd mérlegelnie annak, aki dönt arról, aki dönt felőlem.” – hangsúlyozta a zenész a Retro Rádió élő reggeli műsorában.