Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Újabb hangfelvétel szivárgott ki a Real Madrid elnökéről, ezúttal Ronaldót és Mourinhót szidta

Egyre dagad a botrány Florentino Pérez körül, akiről már a tegnapi nap folyamán is kiszivárgott egy évekkel ezelőtt készült hangfelvétel, amelyeken becsmérlően fogalmaz a Real Madrid ikonjairól, Raúlról és Iker Casillasról.

...svg content...Florentino Perez, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub elnöke sajtótájékoztatót tart a madridi Bernabeu Stadionban 2015. november 23-án, ahol megerősítette posztján Rafael Benitez vezetőedzőt, akinek együttese hazai pályán 4-0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának november 21-i rangadóján. (MTI/EPA/Luca Piergiovanni)
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A hangfelvételek második körét ezúttal is a spanyol El Confidencial hozta nyilvánosságra, amelyben ismételten kőkemény dolgok hangzanak el. A Mundo Deportivo beszámolója szerint a felvétel 2012-ben készült, amikor Pérez a klubelnök szerepét töltötte be.

A hangfelvételen hallatszódik első körben, ahogyan a klub történetének egyik legsikeresebb játékosát, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót becsmérli válogatás nélkül. Nem érdemes elfelejteni, hogy ez a Ronaldo 438 meccsen 450 gólt és 132 gólpasszt szerzett a csapatnak. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Nem normális. Ez a pali egy idióta, egy beteg ember. Azt gondolnád, hogy ez a srác normális, de nagyon nem normális, éppen ellenkezőleg. Ha normális lenne, miért csinálna ilyeneket? Az egész világ látta az utolsó húzását, aminek semmi értelme nem volt”

fogalmazott Pérez, azonban az nem tiszta, hogy pontosan milyen húzásra gondol.

Ebben az időben José Mourinho volt a Real Madrid menedzsere, akivel parádésan játszott akkoriban a csapat. Péreznek azonban hozzá, valamint Ronaldo játékosügynökéhez, Jorge Mendeshez is volt néhány keresetlen szava:

„Mendes nem irányítja Cristianót, mint ahogyan Mourinhót sem. Nincs semmi súlya, még egy interjúban sem. Semmi, egy kib****** senki. Ezeknek a srácoknak borzalmas egójuk van, mindketten elkényeztetettek, és ezért nem látják a valóságot, hogy sokkal több pénzt kereshetnének, ha kedvük lenne hozzá”

„Egyikük sem normális, ráadásul felfoghatatlan mennyiségű pénzről beszélünk például a képi jogokkal kapcsolatosan. Az ő kihívó arcukat nem szereti senki, de persze a nyilvánosság előtt teljesen mást mutatnak” – folytatta Pérez.

Ezt követően Fabio Coentrao szidására került a sor, aki 2011 és 2018 között volt a blancók játékosa. Ő relatíve megúszta a nagy ütést, de azért hozzá is voltak keresetlen szavai Péreznek:

„Ő is őrült, de ez a Real Madrid hatása. Ő egy tipikusan agyatlan bárány, a Madrid pedig az ilyeneket reggelire felfalja. Most pedig meg van ijedve, Mourinho pedig egy idióta. Nem arról van szó, hogy nem akar játszani. Mondjuk kicsit hülye is szegény, mert jogsi nélkül vezetett. A nyomás túl sok lett neki, mert beteg szegény és ez senkit nem érdekelt”

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.