Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Felmentették a Liverpool érvénytelenített góljáért felelős két játékvezetőt

Noha már felelősségük megállapítása után már leváltották őket a Premier League két újabb fordulóiról, most mindkét szakembert felmentették egy újabb mérkőzés erejéig.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a PGMOL elismerte, hogy Darren England és Dan Cook VAR-játékvezetők helytelenül cselekedtek, miután Luis Díaz Tottenham elleni találatát tévesen ítélték meg, s végül mindkettejüket leváltották a Premier League következő két mérkőzésén.

Miközben pedig a hivatalos játékvezetői testületet egyre élesebb kritikák érik, a Sky Sports értesülései szerint Darren England és Dan Cook játékvezetőket felmentették a Premier League újabb fordulójára, a múlt hétvégi VAR-vita miatt kialakult helyzet miatt. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A játékvezetők testületével, a PGMOL-lal szembeni kritika érthető módon csak tovább erősödött a sorozatos ellentmondásos döntéseket követően, melyek közül az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a Liverpooltól elvettek egy teljesen szabályos gólt a Tottenham elleni vereség alkalmával.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a VAR-tisztviselőket, Englandet és Cookot eredetileg két mérkőzésre cserélték le, miután a VAR tévesen érvénytelenítette Luis Díaz gólját, de ezt most egy újabb fordulóra kiterjesztették.

Az újabb változtatással pedig így Simon Hooper, a Tottenham játékvezetője lesz a VAR-bíró, amikor az Everton szombaton a Bournemouth csapatával csap össze. Eredetileg Hoopernek kellett volna bíráskodnia a Preston szerda esti, Leicester elleni idegenbeli mérkőzésén is a Championshipben, de végül Thomas Bramall helyettesítette.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.