Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Videón a Mezőkövesd totális kiütése Fehérváron

A Fehérvér FC nem kímélte a Mezőkövesdet, még csak esélyt sem adtak az utolsó helyezettnek az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Stefan Drazic, a Mezõkövesd (b) és Habib Maiga, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Hamarosan folytatódnak a küzdelmek az NB1-ben, érdekes mérkőzések várnak ránk. Mind közül a legjobban várt meccs a Ferencváros-Paks rangadó lesz, ami könnyen lehet, hogy végérvényesen eldönti a bajnoki cím sorsát, reális esély van erre.

A Ferencváros jelenleg 55 ponttal vezeti a bajnokságot az 50 pontos Paks előtt, és egy meccsel kevesebbet játszottak. A Fradi győzelme esetén úgy nőne 8 pontra az előnyük a Pakssal szemben, hogy meccshátrányban lesznek, ami egy igen kényelmes helyzetet teremthetne számukra az NB1 hajrája előtt. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Az Újpest is kiváló formában van, legalábbis egészen péntekig abban volt, de a vereségük miatt csak a 10. helyről várhatják a folytatást. Ugyan ezzel csak a Várdát és a Mezőkövesdet előzik meg, 13 és 14 ponttal számolnak többet náluk, nincs igazán mitől félniük, de a ZTE elleni súlyos vereség nem tett jót a csapat önbizalmának.

Szintén meglepetés volt a Debrecen hazai veresége az MTK ellen, nem igazán volt benne a pakliban ez az eredmény, addig a Fehérvár 5-0-ra verte a Mezőkövesdet, akik szinte már az NB2-ben érezhetik magukat. Az M4 Sport összefoglaló videójában is látni a Mezőkövesd hiányosságait, ami nemcsak a védelemre értendő.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.