Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Óriási verést kapott a Mezőkövesd Fehérváron az NB1-ben

Minden eddiginél közelebb került a Mezőkövesd ahhoz, hogy biztos kiesőként tekintsünk rájuk az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Tóth Balázs, a Fehérvár FC kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. március 29-én. Puskás Akadémia-Fehérvár 0-0. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem a legjobb esélyekkel várta a Mezőkövesd a Videoton ellenni bajnoki fordulót az NB1-ben, még akkor sem, ha a Fehérvár az elmúlt időszakban több fontos pontot is veszített. Igaz, az elmúlt három meccséből kettőt megnyert, beleértve a szombatit is.

A Mezőkövesd vendégként lépett pályára a Fehérvár otthonában, és egészen a 31. percig tartani tudták magukat. Azt követően is jött egy nagyobb csend, majd kevesebb mint 10 perc leforgása alatt kaptak még két gólt, melyek közül az egyik büntető volt. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A 75. percben is betalált a Videoton, majd a rendes játékidő vége előtt pár perccel újabb gól született. Ezzel az 5-0-val pedig lassan matematikai sincs esélye a Mezőkövesdnek arra, hogy megtartsa az NB1-es tagságát. 27 forduló után még mindig csak 20 pontjuk van, akárcsak a Várdának, míg az Újpest, akik váratlan nagy pofonba rohantak bele a ZTE ellen, 34 pontot számolnak.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.