Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,120 $

Barcelona mezben fotózták a kicsi Szoboszlai Dominiket

Egy gyerekkori fotó került elő Szoboszlai Dominikről, aki már egy hasonlóan nagy klubban játszik egy éve.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa, amivel azonnal történelmet írt, hiszen korábban nem volt példa arra, hogy egy magyar játékos állandó kezdő legyen az angoloknál. Hosszú évekkel korábban Németh Krisztián kapcsán reménykedtünk hasonlóban, de végül nem kapta meg a különleges lehetőséget a felnőttek között.

Szoboszlai közben minden idők egyik legfiatalabb csapatkapitánya lett, és noha az idény utolsó fele számára sem úgy alakult, mint azt vártuk volna, ez mindig benne van a pakliban. Mélységesen elszomorít bennünket, amiket a hozzászólások között látunk, csak épp arról feledkeznek meg az emberek, hogy Dominik kétszer is hosszabb ideig volt sérült a szezon során. Soron kívül Fegyveres túszejtés volt Rosztovban, likvidálták a bűnözőket

Másrészt még mindig nagyon fiatal, minden esélye megvan arra, hogy újra ott legyen a kezdőben, és hisszük, hogy ez így is lesz. Fognak még a kárörvendők bocsánatot kérni vagy Dominiket éltetni, egyszerűen nem értjük, egy honfitársunk esetében miért viselkednek így az emberek, felfoghatatlan.

Szerencsére a magyar válogatott kijutott közelgő Európa-bajnokságra, így Dominiknek lesz sansza arra, hogy válaszoljon a kritikákra. Többek között a McDonald’s is szerződést kötött vele, melynek részeként újabb poszt került ki a magyar sztárról, méghozzá Barcelona mezben, még amikor csak az útja elején járt.

12 szavazattal nyert a fideszes polgármesternő, de ismételt szavazás lesz

Kiderült, hogy megsemmisítette a penészleki polgármesteri választás eredményét a területi választási bizottság Penészleken.

Motorossal ütközött egy autós Bakonypéterden, mentőket is riasztottak

Megint motorbaleset történt, amiből a nyári időszakban rengeteg van, legutóbb Bakonypéterden ment egymásnak egy motoros és egy autós.