Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Barcelona mezben fotózták a kicsi Szoboszlai Dominiket

Egy gyerekkori fotó került elő Szoboszlai Dominikről, aki már egy hasonlóan nagy klubban játszik egy éve.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa, amivel azonnal történelmet írt, hiszen korábban nem volt példa arra, hogy egy magyar játékos állandó kezdő legyen az angoloknál. Hosszú évekkel korábban Németh Krisztián kapcsán reménykedtünk hasonlóban, de végül nem kapta meg a különleges lehetőséget a felnőttek között.

Szoboszlai közben minden idők egyik legfiatalabb csapatkapitánya lett, és noha az idény utolsó fele számára sem úgy alakult, mint azt vártuk volna, ez mindig benne van a pakliban. Mélységesen elszomorít bennünket, amiket a hozzászólások között látunk, csak épp arról feledkeznek meg az emberek, hogy Dominik kétszer is hosszabb ideig volt sérült a szezon során. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Másrészt még mindig nagyon fiatal, minden esélye megvan arra, hogy újra ott legyen a kezdőben, és hisszük, hogy ez így is lesz. Fognak még a kárörvendők bocsánatot kérni vagy Dominiket éltetni, egyszerűen nem értjük, egy honfitársunk esetében miért viselkednek így az emberek, felfoghatatlan.

Szerencsére a magyar válogatott kijutott közelgő Európa-bajnokságra, így Dominiknek lesz sansza arra, hogy válaszoljon a kritikákra. Többek között a McDonald’s is szerződést kötött vele, melynek részeként újabb poszt került ki a magyar sztárról, méghozzá Barcelona mezben, még amikor csak az útja elején járt.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.