Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Hoppácska, újabb vonzódás alakulhat ki két sztár között a Farm VIP-ban?

Vajda Johnny-t továbbra is többször látni póló nélkül a Farm VIP-ban, mint azzal, amivel nem kevés női nézőnek kedveskedhet, míg másokból irigységet válthat ki.

Fotó: TV2
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

A Farm VIP küzdelmei hamarosan folytatódnak, de a hétvégén sem fogunk unatkozni, ugyanis jön a Dancing with the Stars döntője, míg egy nappal később a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjét rendezik meg.

Mondhatni, ez a hétvége Tóth Andiról fog szólni, aki egy ideje nem lép fel rendszeresen, csak bizonyos alkalmakkor. Most azonban 24 óra leforgása alatt kétszer is élőben fogja szórakoztatni a közönséget. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Érdekesen alakulnak az események a farmon, miután rövid idő alatt több játékos is távozott. Kótai Misi kiszállása igazi drámát jelentett, akárcsak Polgár Tünde villámgyors távozása, aki nagyon csalódott volt.

Időközben két új versenyző is csatlakozott Laky Zsuzsi és Hadas Alfréd személyében. Izgalmas lesz velük a játék, és könnyen lehet, hogy Zsuzsi lesz az új csapatvezető, mert minden tulajdonsága megvan ehhez.

Szabyest nincs elájulva Ripli Zsuzsi vezetésétől, és úgy érzi, láthatóan vonzódik Vajda Johnny-hoz, aki előszeretettel járkál póló nélkül. Szabyest szerint ez a fajta vonzódás nincs jó hatással a csapatra, ami még sokba kerülhet nekik.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.