Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Farm VIP: Rékasi önként lépett vissza a súlyos sérülése miatt

Rékasi Károly gyors döntést hozott, nem vett részt a játékban a korábban elszenvedett súlyos sérülése miatt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rékasi Károly élete nagyban megváltozott a súlyos motorbalesetét követően, ami akár az életébe is kerülhetett volna. Ugyan sikerült visszatérnie és részben a megszokott életét élheti, az már soha nem lehet ugyanaz, mint a baleset előtt.

Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a rengeteg műtét ellenére is maradandó károsodásokat szenvedett. A színész emiatt a Farm VIP-ban is néha hátrányba kerül, nem egyszer lépett már vissza egyes játékoktól. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Sajnálatos módon a lába miatt fájdalmai vannak, minden nap gyógyszereket szedett rá a Farm VIP alatt. Így a sebessége sem lehet már ugyanaz, ami után érthető, hogy a legutóbbi feladatnál saját magát állította ki.

Az viszont erősen kérdéses, mi lenne, ha eljutna a döntőig, ami alatt órákon át kell ide-oda rohangálni, vajon azt hogyan bírná a sérült lába. Ettől még messze vagyunk, nagyobb gondot jelent számára Szabyest, akit legutóbb már káromkodva küldött el.

Közben megérkeztek az új csapattársak, Laky Zsuzsit is örömmel fogadta Rékasi, viszont a játékban már nem tudott részt venni. Mindent megtesz, amit csak lehet, nem akarja feladni a farmos kalandot.