Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Farm VIP 3: kiesett a második sztár, Szorcsik Vikinek is párbajoznia kellett

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a második párbaj, aminek a végén ismét távozott egy sztár, már nem lehet ott a Farm VIP 3 helyszínén.

Miután a piros csapat elvesztette a második termelési feladatot, biztossá vált, hogy valaki búcsúzni fog tőlük. Ez a vereség már csak amiatt is furcsa volt, mert két előnnyel várhatták a versenyt, így valami nagyon elment.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A győzelmek ellenére voltak viták, és lesznek is, efelől kétségünk nem lehet, de már a sárga csapatnál szintén beindultak a konfliktusok, elsősorban Tamás és Csuti között, akik mindenki előtt vitáztak.

A pirosak farmgyűlésén egyetlen egy versenyző volt, akire még csak szavazni sem lehetett. Miki védettként szavazhatott, nagy csatában győzte le Schobert Norbi fiát, aki így sem érezhette magát veszélyben.

Sokkot nem okozott, hogy Zsuzsa kapta a legtöbb voksot, ezek után neki kellett párbajoznia, elsőként a pirosak közül. Viszont megválaszthatta, hogy kit hív ki, míg a kihívott fél a feladatot, ami az erő volt. Viki lett a kiválasztott, akinek Zsuzsával összesen 30 szöget kellett kihúznia a bakból, és az maradhatott, aki előbb végzett.

Zsuzsa gyakorlatilag esélytelen volt, rossz technikát választott, és hiába próbáltak neki segíteni, nagyon lassan haladt. Viki pedig közben már a végén járt, és teljesen megérdemelten nyerte meg a párbajt, így ő maradhatott a farmon.