Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi fiát csak egyvalaki tudta legyőzni (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi ismét kivívta a többiek tiszteletét, kár hogy ezt a sárga csapat nem látta, mert elképesztően nagyot küldött a 17 éves sztár.

Schobert Norbi fia folyamatosan bizonyít, és nemcsak azt, hogy helye van a Farm VIP 3-ban, illetve akár az egyik fő esélyes is lehet. Igazi csapatember, keményen küzd, nemcsak magáért, hanem mindenki másért is.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

17 éves létére sokkal érettebben gondolkozik, és fittebb, mint az átlag, méghozzá nem kevéssel. Sportolóként is fejlődik, és a Farm VIP 3 lehet az első olyan médiás állomása, mely beindíthatja a karrierjét.

Nem kizárt, hogy számos műsorban fogjuk még látni, de itt nem is a szereplés a lényeg, hanem a fejlődés, miközben egyre érettebb és tapasztaltabb emberré válik. A farmon is olyan tapasztalatokat gyűjthetett, mint eddig még soha.

Egy korábbi játék során már bizonyított, hogy mekkora az ereje, amikor a nagy melegben cipekedett hegynek felfelé. Sokat nem kellett várnia, hogy újra bizonyíthasson, egy kitartásalapú védettségi játékban kellett villannia.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2