Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Farm VIP 3: Visváder Tamás mindenki előtt szólt oda Csutinak (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre inkább úgy fest, hogy Tamás és Csuti között komoly feszültség alakulhat ki, ráadásul egy győzelem után.

A sárga csapat sorra kapta a pofonokat, egészen a mai napig nem sikerült nyerniük, de a második termelési feladatot fölényesen hozták. Fordult a kocka, mert korábban a piros csapat volt az, mely nem tudott örülni a győzelemnek a viták miatt.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Most ugyanez van a sárga csapatnál, legalábbis egyvalakit illetően biztosan, mert Tamás mintha a könnyeivel küszködött volna. Csalódott volt, és úgy érzi, hogy egyesek álarcot viselnek, és rendkívül őszintén beszélt erről.

Nem beszél senki háta mögött, olyannyira nem, hogy a pirosak is hallhatták a gondolait. Nem tagadja, egyre inkább az ellenfélhez húz a szíve, ugyanakkor nem akarja feladni, így folytatja a munkát a saját csapatánál.

Amikor Csuti épp dicsérni kezdte a sajátjait a győzelem után, Tamás közbeszólt, és kijelentette, hogy ő márpedig nem katona. „Ez nem katonaság.” Itt már igencsak feszülnek tűnt, ami nyilván mindenki hangulatára rányomta a bélyegét.

Csuti pedig nemigazán értette a csapattársát, mert nem volt igazán előjele ennek az egésznek. A felvételek mindent elmondanak, innen is látható volt az ellentét, főként Tamás és Csuti között, akik elvileg a vezetői a csapatnak.

Még több bulvár: Hal a tortán: Gáspár Evelin megmutatta az álomkonyháját (videó)