Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Hal a tortán: Gáspár Evelin megmutatta az álomkonyháját (videó)

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez nem csak dísz, hiszen Gáspár Evelin nagyon otthonosan mozog a konyhában, édességeket is készít, sokat tanult az évek alatt.

Volt kitől, hiszen Gáspár Bea Magyarország egyik leghíresebb szakácsnője, aki rendkívül sikeres. A könyveit viszik, mint a cukrot és sokan kérnek tőle recepteket, ami nem csoda, hiszen különleges tehetsége van a szakmához.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Sőt, Evelinnel közösen elvégzett egy cukrásztanfolyamot, melynek ideje alatt ugyancsak sokat tanult. Győzike idősebbik lánya akár egy újabb főzőversenyen is elindulhatna, mint tette azt korábban az édesanyja.

A Hal a tortán 2022-es évadára igent mondott a Párharc sztárja, aminek ideje alatt betekintést adott, milyen a konyhai rész. Gyönyörű háza van, és a konyhája maga az álom, amely nemcsak dísznek van ott, mert Evelin valóban ügyesen főz.

Nemcsak főz, süt is, és ezt a tudását a Hal a tortánban szintén megmutatta, bár Zámbó Árpy és Erdélyi Mónika már nagyon türelmetlenek voltak. Evelin kicsit megcsúszott a főétellel, a kacsával, hiszen mindent tökéletesen akart csinálni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2